Handlekurven er tom

Brands

Fandt du ikke det du søgte

Fant du ikke det
du søkte, send
oss en e-post

På meld nyhetsbrev - Få 5% rabatt nå

Få 5% rabattkode nå!

Om Designed-by

Designed-by.no er en av Norges største nettbutikker innen designlamper. Alt til en trendy innredning finner du hos oss. Vi gjør belysning for det offentlige rom og andre miljøer der mennesker møtes. Kjøp unik flotte designlamper online.
 
Vi tror på flott design, og det skal feires av alle. Vi bestreber oss på å selge produkter av høy kvalitet med rimelige priser og god holdbarhet. Det er vårt løfte til deg - våre fantastiske kunder.
 

Forretningsidè

Vår forretningsidè er å tilby kunder over hele landet belysning fra anerkjente produsenter, og designere, til konkurransedyktige priser. Ettersom vi ikke er begrenset av plass i butikken, kan vi ha et betydelig større utvalg enn ordinære butikkutsalg. Fra oppstart har vi hele tiden hatt fokus på å gi så detaljert og korrekt infomasjon om produktene våre som mulig. Vi utvider stadig vårt vareutvalg, og jobber for at det skal bli så enkelt som mulig for deg å velge riktig. Vi veileder på telefon og e-post, og gjør vårt ytterste for å hjelpe deg.
 

Sortiment

På Designed-by velger vi ut våre varemerker med stor omsorg og nøyaktighet for å passe våre kunder. Sortimentet består av designlamper av høy klasse med en eksklusiv følelse. Vi samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av designbelysning, og vårt sortiment utvikles hele tiden. På Designed-by velger vi ut våre varemerker med stor omsorg og nøyaktighet for å passe våre kunder. Sortimentet består av designlamper av høy klasse med en eksklusiv følelse. Vi samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av designbelysning, og vårt sortiment utvikles hele tiden.
  

Nyhetsbrev

Påmeld deg til vårt nyhetsbrev og få disse fordele,

- Få med deg nyhetene, aller først!
- Eksklusive tilbud/ rabattkoder
- Spreke og inspirerende tips
- Spennende konkurranser

Påmelding Nyhetsbrev nå!


"Riktig belysning gir hjemmet ditt personlighet" 
Virksamhetsopplysninger:
Designed By
Bådehavnsgade 12
2450  København SV
Danmark

Telefon: +45 3841 6328
E-post: info@designed-by.no
CVR nr.: 35251731
Organisasjonsnummer: 912 210 766